Welke spelers van de top-3 maken kans op een plek bij de uiteindelijke WK-selectie?

Voorbereiding oefeninterlands Oranje

Over een kleine drie weken staat het Nederlands weer een belangrijke kwalificatiewedstrijd te wachten. De Oranje leeuwen spelen op 25 maart tegen Bulgarije. De nummer vier van kwalificatiepoule A behaalde tot nu toe 6 punten uit 4 wedstrijden, slechts 1 punt minder dan Oranje. Het lijkt erop dat het onmogelijk is geworden om Frankrijk nog van de eerste plek te weerhouden. Dat betekent dat Nederland de huidige tweede plek moet vasthouden om kans te maken op deelname aan het WK 2018. Verliezen is dus geen optie. Maar hoe ziet de selectie eruit en kan bondscoach Blind wel over de beste spelers van Nederland beschikken? Wij namen een kijkje op de Nederlandse velden en bekijken welke spelers van de grote 3 clubs kans maken op een plek bij de uiteindelijke selectie.

Spelers van Ajax

Waar vorig jaar nog beloften als Bazoer en Tete een vaste waarde bij de selectie waren, is eerstgenoemde vertrokken naar Wolfsburg en laatstgenoemde op een zijspoor gezet. Ook Cillessen, vaste waarde voor de Oranjeselectie, is vertrokken bij de Amsterdammers. Joel Veltman zal echter nog wel voor het Nederlands elftal uitkomen, evenals Davy Klaassen, die zich zowel bij Ajax als in het Nederlands elftal als een onmisbare speler ontpopt. Wil je deze jongens live aan het werk zien? Lees dan hier meer Ajax tickets informatie.

Spelers van PSV

Met spelers als Brenet, Ramselaar en Luuk de Jong heeft PSV drie spelers die eind vorig jaar bij de definitieve selectie van oranje zaten. Brenet komt uit de jeugd van PSV en debuteerde in november 2016 tegen België. Luuk de Jong scoort veel minder dan voorgaande jaren voor de Eindhovenaren, maar zat er vorig jaar toch bij. Ook Ramselaar werd vorig jaar naar het Nederlands elftal gehaald. Hij begon zelfs in de basis tegen Luxemburg, een wedstrijd die met 1-3 werd gewonnen. Wil je PSV in actie zien en deze internationals van dichtbij bewonderen? Lees dan meer informatie over PSV tickets!

Spelers van Feyenoord

Eind vorig jaar mochten Stevan Berghuis en Tonny Vilhena voor Oranje aantreden. Eerstgenoemde staat eigenlijk onder contract bij Watford, maar is verhuurd aan Feyenoord. Tonny Vilhena komt daarentegen uit de jeugd van Feyenoord, waar hij nog steeds tot medio 2018 onder contract staat. De middenvelder uit Maassluis is echter allesbehalve zeker van een basisplaats. Hij debuteerde in de zomer van 2016 maar mocht slechts in de 79e minuut invallen. Beide talenten zijn echter wel bijna wekelijks bij de Rotterdammers te aanschouwen. Lees daarom snel meer informatie over Feyenoord tickets.