Wie wint het WK voetbal 2018

Bookmakers

Hoe denken de bookies over de ‘outright winner’ met de finale voor de deur.

Frankrijk: 1.48 keer je inleg
Kroatië:  2.75 keer de inleg

Het WK voetbal van 2018 in Rusland is over de helft. We maken ons op voor de spannende halve finales. Iedereen die er toe doet in het voetbalwereldje (en zelfs een enkele helderziende) heeft al een voorspelling gemaakt, een poule ingevuld. Ook de bookies hebben hun voorspellingen klaar. De loting is inmiddels achter de rug en gebaseerd op de FIFA ranking zijn de groepshoofden ingedeeld waarna er geloot is voor de overige plekken. Je kunt stellen dat de groepshoofden een goede kans hebben op de WK overwinning.

Wie wint het WK volgens de bookmakers

Na de groepsfase hebben de bookmakers opnieuw bepaald wie volgens hen dit WK gaat winnen. Topfavoriet Duitsland in weggevallen eb ook Spanje is niet meer in het toernooi, dat geeft ruimte aan België en bijvoorbeeld Kroatië dat als derde genoteerd staat.

Bookies noemen deze weddenschap ‘outright winner’ dit laat zich in het Nederlands vertalen als ‘totaal winnaar’.

Hieronder vind je per bookmaker hoe het zit met de ‘outright winner’.

De groepshoofden

Rusland is doordat het gastland is ook groepshoofd, de overige groepshoofden worden door de top 7 van de FIFA ranking.

Groep A: Rusland
Groep B: Portugal
Groep C: Frankrijk
Groep D: Argentinië
Groep E: Brazilië
Groep F: Duitsland
Groep G: België
Groep H: Polen

Aan de hand van de loting kunnen we stellen dat Duitsland een lastige groep treft met Zweden en Mexico. België treft het dan een stuk meer. Met Engeland, Panama en Tunesië kun je spreken van een gemakkelijke groep. Ook Frankrijk maakt op basis van de loting een prima kans, zij zitten in een groep met Australië, Peru en Denemarken.

WK 2018 Gokken

Eigenlijk gaat een WK voorspelling doen vaak verder dan alleen het voorspellen van de toernooiwinnaar of de uitslag van een wedstrijd. In zichzelf zijn dat natuurlijk uitstekende weddenschappen en kun je er goed mee verdienen, maar kijk ook eens naar de wed mogelijkheden als Asian Handicaps, wedden op combinaties en inzetten op over/under. Dit soort weddenschappen hebben een hoger risico, maar zijn ook een stuk spannender en leveren meer op.

Hier onder 3 alternatieve strategieën voor weddenschappen.

De handicap bet kun je bijvoorbeeld goed gebruiken als de kemphanen in een wedstrijd ongelijk van niveau zijn en er een duidelijke favoriet is. Als je een virtuele voorsprong geeft aan één van de twee partijen krijg je hogere noteringen.
Als er voor een wedstrijd nog veel op het spel staat dan weet je dat er flink verdedigt gaat worden. Kijk dan ook eens naar de odds op ‘minder dan 1.5 goals’ bijvoorbeeld. Dat soort weddenschappen kunnen erg winstgevend zijn.
Teams die gaan voor alles of niets maken vaak veel overtredingen en lopen dus ook vaak tegen kaarten aan. Een gokje wagen op dat de volgende kaart voor het team met rauwdouwers is kan heel goed uitpakken.

Voorspellen en heel veel winnen

Wie een gokje waagt rondom het WK voetbal, kan leuke prijzen winnen. Dan komt het handig uit als je enige kennis van voetbal hebt. Je moet namelijk gaan voorspellin hoe het verloop van het toernooi zou kunnen gaan.

Wie, wint van wie en wat is het verschil in doelpunten? Welk team wordt groepswinnaar en wie nummer twee. Zet ook eens in op de vraag wie topscorer van het toernooi wordt. Hoe meer goede voorspellingen, hoe hoger je winst.