Wie wint het WK volgens de bookies?

Nog twee landen die kans maken op het kampioenschap. Hoe denken de bookmakers over de vraag: Wie wint het WK voetbal van 2018? We hebben de odss van de meest populaire bookmakers voor je op een rij gezet.
Let op: Deze bookmakers accepteren ook Nederlandse spelers.

bwin-logo
Bwin – Outright winner
1. Frankrijk 1.50
2. Kroatië 2.75

€ 50 Welkomstbonus

unibet-logo
Unibet – Outright winner
1. Frankrijk 1.48
2. Kroatië 2.75

€ 50 Welkomstbonus

Unibet

Een van de bekendste bookmakers van het land. Altijd hoge odds en goede winkansen. En natuurlijk een prima aanbieding voor het WK. Zoals altijd steekt Unibet door een leuke bonus boven een hoop bookmakers uit. Dit WK stort je €50 en speel je met €100.

 

Bwin

De grootste bookmaker van de wereld is Bwin. Bwin doet nooit aan speciale acties voor toernooien. Ze bieden altijd een solide bonus van €50. Bwin is vooral bekend om zijn enorm uitgebreide sports betting.

 

Betfirst

Betfirst is één van de fijnste bookmakers. Snelle, Nederlandstalige klantenservice en vlotte uitbetalingen. De WK bonus is stort €50 en speel met €150, een prachtinge aanbieding in zichzelf.

VOORSPELLINGEN BOOKMAKERS WK 2018

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.